Hvad alle kvinder bør vide om hair extensions

For mange damer, ser det ud til, at uanset hvad du gør, du kan bare ikke få dit hår til at ligne den, at din favorit Hollywood berømthed er i øjeblikket sportslige. Du har altid kruset, tørt og uregerligt hår. Værre, efter en klipning, du synes, at det normalt tager dig måneder at vokse dit hår til den ønskede længde, og som sådan, er du fast med en gør, at du ikke kan lide i virkelig lang tid.

På nuværende tidspunkt er der flere typer af behandlinger, som virkelig er den perfekte løsning til enhver form for hår problemer, du måtte have. En af disse behandlinger eller løsninger er hår extensions.

Hair Extensions

Hvis du stadig er clueless om, hvad disse er, hår extensions er produkter, der er placeret på en persons låse af hår for at gøre det længere. Klik på dette link for at se hår extensions online http://www.wigsland.dk/harpasaetning_c556.

De kan bestå af menneskehår, syntetiske eller en kombination af humant, syntetiske og endda dyrehår.

Processen med at anvende dette produkt kan være ganske vanskelig, og det skal altid ske ved en uddannet og dygtig frisør. Processen med at sætte dette på starter med at placere produktet på afsked af en lille del af hår. Håret vil så blive på kryds og tværs over forlængelsen. Den virkelige hår og udvidelsen vil derefter være tæt flettet sammen og malet med limning løsninger. Endelig gennem “varmeforsegling”, en opvarmet klemme vil blive anvendt til at smelte opløsningen at forsegle forlængelsen omkring håret.

wigsland

Hvis de anvendes korrekt, vil de fleste hår extensions vare op til fire måneder. Men efter denne tidsperiode, vil den særlige lim-lignende binding anvendes begynde at løsne og forlængelserne vil falde af.

Fordele ved at bruge Hair Extensions

Følgende er nogle af fordelene ved at have hår extensions:

Du kan have det naturlige look af at have lange låse uden at vente for længe på dine låse til at vokse og nå den længde, du ønsker.

Med dette produkt, vil du nemt få en instant nyt udseende, der er helt let at pleje og vedligeholde.

Du kan have en indviklet mønster af forskellige farver eller perler føjet til udvidelsen når som helst du ønsker at uden at beskadige dine Lokker.

Ulemper ved at have Hair Extensions

Nedenfor er nogle af de ulemper ved at have dette hår produkt:

Dette produkt kan skade dine naturlige Lokker. Den lim, der anvendes til at fastgøre udvidelse til din naturlige låse kan brænde og opdele enderne af dit hår, når du har udvidelsen fjernet.

Yderligere pres anvendes også til din hovedbund, hvis en masse lange eller tunge udvidelser er tilføjet. Dette kan føre til din naturlige Lokker tyndere så godt.

Nogle personer har også klaget over at have hovedpine på grund af den ekstra vægt af håret og endda allergi til limning lim anvendes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *