Tiffany smykker – der lægges vægt på stil

Selskabets informations- Tiffany & Co oprindelig grundlagt den 18. september 1837 in New York var en af de første høje ende smykker og sølvtøj virksomheder i USA med en anslået indtægt på næsten US milliarder $ 3. Produktsortimentet omfatter diamanter, service, gaver, sølvtøj og tilbehør med Tiffany smykker division er den mest fremtrædende og velkendt del af forretningen.

tiffany-jewelry

Grundlægger – Charles Lewis Tiffany, grundlægger af Tiffanys & Co etableret en af de mest fremtrædende design huse i USA. Svært at tro, når man tænker på, at selskabet genererede en simpel US $ 4. 98 om første dag i erhvervslivet. Virksomheden bogstaveligt ramte guld og verden berømmelse, da det modtog juveler fra den franske krone i 1887. Dette ville være begyndelsen på en arv efter partnere Charles Tiffany og John Young.

Smykker rækkevidde – Tiffany smykker rækkevidde er opdelt i Tiffany Sølv Foretrukne, Tiffany Sølv Smykker, Tiffany Celebration ringe, Tiffany charms, Tiffany nøgler, Tiffany krydser, Tiffany bryllup bands, øreringe, halskæder, brocher, armbånd, vedhæng og opgørelse smykker. Den seneste tilføjelse er Business Gaver sortiment, der tilbyder kunderne specialdesignede anerkendelse gaver, gavekort, firmagaver samt specialdesignede trofæer og priser.

Samlinger – Tiffany Smykker samlinger omfatter Paloma Picasso, Frank Gehry, Jean Schlumberger og Elsa Peretti designs samt Pude, Atlas, Etoile, Retur til Tiffany, Tiffany 1837 Tiffany perler, Tiffany Legacy, Tiffany Metro, Tiffany Signature, Tiffany stjernekastere, Tiffany Swing og Victoria samlinger.

Fragrances- En linje af parfumer til mænd og kvinde er også blevet tilføjet til produktsortimentet Tiffany, med navne som Pure Tiffany og Tiffany for mænd.

Branding – Tiffany & Co smykker selskab prale med sit eget varemærke beskyttet blå nuance som led i sin alle vigtige markedsføring og branding strategi.

Filialer – Tiffany flagskibsbutik siden 1940 er beliggende i New York, med en anden 63 butikker placeret i hele USA, der dækker en anslået 486 000 kvadratfod. Internationale forretninger placeringer omfatter Kuala Lumpur, London, Perth, Dublin og Madrid med en samlet anslået dækning på 306 000 kvadratfod.

Shopping – Tiffanys smykker selskab har sluttet sig til online shopping evolution, giver nu kunderne mulighed for at vælge og vrage hvad kildrer deres fancy fra den omfattende og brugervenlig online katalog. Gratis standard forsendelse på alle én-adresse ordrer af US $ 300 eller mere vil blive inkluderet med din online Tiffany smykker køb. Desværre vil kun online ordrer til adresser i USA accepteres.

Brude Registry Booklet En online Brude Registry Book er tilgængelig på Tiffany & Co hjemmeside, der giver brude og brudgomme den vidunderlige mulighed for at registrere bekvemt for deres valg af bryllupsgave. Gæsterne kan købe hvad de vil fra registreringsdatabasen med total ro i sindet med hensyn til sikkerhed. Gave status opdateres hver 24 timer, og registreringsdatabasen vil forblive aktiv for en treårig periode fra datoen for registrering. Gave afkast er velkomne og vil blive kredit i op til en måned med ikke refunderes kredit til at bruge på noget Tiffanys butik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *